Lyssna

>> söndag 25 april 2010


Var en närvarande lyssnare för dina medmänniskor...
Var en god lyssnare till dig själv...
Var ett med nuet...
Var närvarande i allt du gör...
Be one with your self...
Ta makten över ditt liv, njut av varje minut...
Posted by Picasa

Read more...

Djuren

>> onsdag 21 april 2010

Öppna dina ögon... Se all väglening du får. Var lyhörd för allt runt dig min vän. Var öppen för djurens vägledning. Carina solöga Högmans bok Djurens språk är en underbar bok att ta hjälp av. Hon delger på ett underbart sätt sina visoner om möten med djuren. När du känner att ett djur vill dig nåt, så slå upp i boken. Det är en bra vägledning på vägen till att lära känna sig själv... All lycka till er.

Posted by Picasa

Read more...

Våga

>> lördag 17 april 2010


Våga vandra eran egen väg för vi alla har skatter inom oss som väntar på att bli upptäkta. Se er själva med kärleksfulla ögon, behandla er själva väl. Var tacksam för erat liv med dess innehåll. Allt har en mening, du kanske inte förstår det i dag. När man har fått distans ser man med andra ögon. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Det du ger ut får du tillbaka så var lyhörd för dina tankar och handlingar. Gör bara det som känns rätt i hjärtat och stå över det som inte känns rätt för dig oavsätt vad andra tycker. Våga var dig själv...

Posted by Picasa

Read more...

Älskad

>> onsdag 14 april 2010


Känn dig älskad, känn dig underbar..... Det du sänder ut få du tillbaka. Så tänk gott om dig själv.
Posted by Picasa

Read more...

Skyddsänglar

>> fredag 9 april 2010


Du behöver aldrig känna dig ensam min vän... Dina skyddsänglar och guider finns vid din sida redo att hjälpa dig med allt du ber om. Inget är för litet, inget är för stort att be om. Var lyhörd och tro på det du tänker och känner. Be om bekräftelser så att du tro på det du ber om. Börja med små saker, händelser så att du växer i din tro på dina skyddsänglar och guider. Lycka till min vän.


Posted by Picasa

Read more...

Livets dryck

>> tisdag 6 april 2010



Livetsdryck är vatten...Våran kropp behöver det. Våra chakran behöver det för att fungera. Det är en underbar dryck från våran vackra jord. En jord som vi ska värna om och vara rädda om. Så njut av vårat underbara vatten som stärker din kropp och själ.

Posted by Picasa

Read more...

Urkraft

>> lördag 3 april 2010

Andvänd dig av urkraften inom dig... Vi alla har en källa att ösa ur. Vi har kunskap och visdomen, styrkan inom oss så börja din resa idag att finna det som du har inom dig min vän. Tro på dig själv och det du känner när du lyssnar på din själ. Det är spännande att bli medveten om vilken kraft som vi har med oss.


Posted by Picasa

Read more...

I am

>> fredag 2 april 2010

Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP