Njut av livet

>> onsdag 2 juni 2010


Solen skiner himlen är blå var det är skönt att leva då. Njut av livet... Ruskar av dig din negativa energi och fyll dig med glädje och nyfikenhet. Släpp taget och NJUT.
Posted by Picasa

Read more...

Meditera

>> tisdag 18 maj 2010

Meditera är ett sätt att finna inre ro. Du hittar lugnet inom dig själv och det är underbart att vara i stillhet. Vi behöver i dagens stressade samhälle hitta tillbaka till oss själva, hitta balansen så vi klarar av att vara mer närvarande i vardagen. När vi är i balans grubblar vi ej över varför vi gjorde si och så utan vi fattar våra beslut och är trygga med att allt är precis som det ska just nu. Vi påverkas inte lika lätt på negativa händelser som sker runt oss. Vi känner oss mer tillfreds med oss själva. Lära känna sig själv är spännande och man får en förståelse, acceptans för händelser som man varit med om. Det är viktigt att ge tid till sig själv för det är du värd min vän.

Posted by Picasa

Read more...

Njut av livet

>> lördag 15 maj 2010

Livet är här och nu, varje sekund är ny, varje dag som du vaknar är ny... Så se livet för vad det är just nu för det är i nuet livet pågår. Så bestäm dig för att ta makten över ditt liv, dina känslor ,dina intryck från omvärlden. Du står inför val varje sekund så välj det som du mår bra av. Det är en träning att bryta gamla invanda mönster men inget är omöjligt. Bestäm dig för att leva i möjligheternas värld. Begränsningarna sätter vi själva när vi inte lyssna på oss själva. Vi tror att alla andra vet bättre men så är det ej. Så följ med ditt eget flöde, du kommer bli överraskad av hur vis du är och hur stark du är som vågar följa vad du själv tycker och känner. Du kommer må så bra av att vara ärlig mot dig själv. Det kommer stråla om dig av välbefinnande.

Posted by Picasa

Read more...

Värdefull

>> fredag 7 maj 2010

Vet du om att du är värdefull. Att du är älskad för din egen skull och ingen annan är som du...

Posted by Picasa

Read more...

Kärlek

>> söndag 2 maj 2010

Fyll på med kärleken till dig själv och du sprider kärlek till alla medmänniskor du möter... När du gör saker du själv vill, när du tänker goda fina tankar om dig själv, när du ser dig själv som den underbara människa du är, när du ser din egen skönhet bäde på utsidan och på insidan... Så fyller du dig med den fantastiska universiella kärleken som finns i överflöd...
Så tänk gott om dig min vän det finns bara en av dig och det är du...
Posted by Picasa

Read more...

Lyssna

>> söndag 25 april 2010


Var en närvarande lyssnare för dina medmänniskor...
Var en god lyssnare till dig själv...
Var ett med nuet...
Var närvarande i allt du gör...
Be one with your self...
Ta makten över ditt liv, njut av varje minut...
Posted by Picasa

Read more...

Djuren

>> onsdag 21 april 2010

Öppna dina ögon... Se all väglening du får. Var lyhörd för allt runt dig min vän. Var öppen för djurens vägledning. Carina solöga Högmans bok Djurens språk är en underbar bok att ta hjälp av. Hon delger på ett underbart sätt sina visoner om möten med djuren. När du känner att ett djur vill dig nåt, så slå upp i boken. Det är en bra vägledning på vägen till att lära känna sig själv... All lycka till er.

Posted by Picasa

Read more...

Våga

>> lördag 17 april 2010


Våga vandra eran egen väg för vi alla har skatter inom oss som väntar på att bli upptäkta. Se er själva med kärleksfulla ögon, behandla er själva väl. Var tacksam för erat liv med dess innehåll. Allt har en mening, du kanske inte förstår det i dag. När man har fått distans ser man med andra ögon. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Det du ger ut får du tillbaka så var lyhörd för dina tankar och handlingar. Gör bara det som känns rätt i hjärtat och stå över det som inte känns rätt för dig oavsätt vad andra tycker. Våga var dig själv...

Posted by Picasa

Read more...

Älskad

>> onsdag 14 april 2010


Känn dig älskad, känn dig underbar..... Det du sänder ut få du tillbaka. Så tänk gott om dig själv.
Posted by Picasa

Read more...

Skyddsänglar

>> fredag 9 april 2010


Du behöver aldrig känna dig ensam min vän... Dina skyddsänglar och guider finns vid din sida redo att hjälpa dig med allt du ber om. Inget är för litet, inget är för stort att be om. Var lyhörd och tro på det du tänker och känner. Be om bekräftelser så att du tro på det du ber om. Börja med små saker, händelser så att du växer i din tro på dina skyddsänglar och guider. Lycka till min vän.


Posted by Picasa

Read more...

Livets dryck

>> tisdag 6 april 2010



Livetsdryck är vatten...Våran kropp behöver det. Våra chakran behöver det för att fungera. Det är en underbar dryck från våran vackra jord. En jord som vi ska värna om och vara rädda om. Så njut av vårat underbara vatten som stärker din kropp och själ.

Posted by Picasa

Read more...

Urkraft

>> lördag 3 april 2010

Andvänd dig av urkraften inom dig... Vi alla har en källa att ösa ur. Vi har kunskap och visdomen, styrkan inom oss så börja din resa idag att finna det som du har inom dig min vän. Tro på dig själv och det du känner när du lyssnar på din själ. Det är spännande att bli medveten om vilken kraft som vi har med oss.


Posted by Picasa

Read more...

I am

>> fredag 2 april 2010

Posted by Picasa

Read more...

Dela

>> onsdag 31 mars 2010


Att dela livet med en annan kärleksfull själ är en stor gåva. Att tillåta varandra att växa sida vid sida gör er starkare tillsammans.Att ni ser varandra för dom ni är och hjälper varandra på livets resa. Ge varandra kärleksfulla ord som kommer från eran själ. Tillåt er att sprida kärlek omkring er.
Posted by Picasa

Read more...

Moder jord

>> tisdag 30 mars 2010



Njut av jordens underbara årstider. Låt dig fyllas av dess underbara energi... Låt ögat glädjas åt den underbara naturen med dess färger. Låt dig inspireras och fyll dig med dess styrka... Be naturen om hjälp och lyssna på dess svar.

Posted by Picasa

Read more...

Änglar

Posted by Picasa

Read more...

Sol

>> fredag 26 mars 2010




Sol inne, sol ute, sol i hjärtat och sol i sinnet.
Tänk på solen och ni får ett innre lugn och glädje. Andvänd det som ett mantra som hjälper er på eran resa igenom livet.

Posted by Picasa

Read more...

Orbs

>> måndag 22 mars 2010


Orbs är ett energiklot. Det kan se olika ut tex som ett ljusklot, moln liknande , rök eller som ljusmaskar. Orbs är en sorts ljusfenomen som man kan se vid platser där det är mycket energi eller i närheten av andar.
Posted by Picasa

Read more...

Livetsväg



Våga följ vägen, du behöver ej veta vad den bär.

Posted by Picasa


Read more...

Gemenskap

>> söndag 21 mars 2010



Att vara tillsammans med människor man trivs med är glädjefyllt och upplyftande. Att hjälpa varandra och se varandra för dom vi är. Att inspirera varandra i att utvecklas och att växa i oss själva... Att träffa människor som ser livet för var det är, hjälper dig att våga vara den du är. Att våga träffa nya människor och våga förändra och inspireras av nya vindar som kommer i din väg. Våga och du övervinner dina rädslor, ditt liv blir rikare och du lever än mer efter sanningen från ditt hjärta. Så all lycka till dig min vän på din resa genom livet.

Read more...

friendship

>> lördag 20 mars 2010


A friend should be somone who will always be there, to take time to listen, to help out, to care. A friend should be someone who makes you feel good. Who is abel to cheer you when no one else could A friend should be warm, understanding and true. Someone you trust. Who will let you be you.

Read more...

Vårt ljus

>> onsdag 17 mars 2010



Vår största rädsla är att vi inte räcker till.
Den djupaste rädslan är våran kraft inom oss.
Vi är rädda för vårat ljus inte mörkret inom oss.
Den stora kraft som du har inom dig som bär dig
fram om du låter den växa och släpper dina rädslor.
Du är helt perfekt som du är just nu...
Så våga följ det du vill och som är rätt för dig.
Fråga ej utåt, fråga inåt.
Tillåt dig att se dig själv som den underbara
människa du är.
Följ med på din resa och välkomna ljuset.
Tillåt dig att växa...

Read more...

Musik

>> lördag 13 mars 2010


Lyssna till musik... Tänk på att texten är positiv. Låt dig fyllas utav rytmen. Dansa dig till glädje, följ med kroppens rörelser och njut av stunden.

Read more...

Döm ingen

>> torsdag 11 mars 2010



Alla är vi olika, alla har vi våran egen väg att vandra... Vi behöver inte förstå varför människor reagera på olika sätt. Väcker det en känsla hos dig min vän tex ilska fråga dig själv, varför du känner denna ilska. Det kan påminna dig om en sida hos dig själv du inte vill se. Du kan bära på händelser från från barndomen eller tidigare liv som väcker denna känslan till liv. Acceptera känslan du känner och be om hjälp att läka ut den. Låt det ta den tid den behöver och ha tålamod med dig själv...

Read more...

Heart

>> lördag 6 mars 2010



Follow your heart your soul. Be one with your self... Belive and everything will feel so right.

Read more...

Tålamod

>> torsdag 4 mars 2010



En av livets stora prövningar är tålamod. Att ständigt påminna sig själv att allt sker när det är dags och man missar inget... Allt har sin tid. Det kan vara otroligt frustrerande, men när man tänker till och låter lugnet infinna sig blir allt så bra. Det är en trygg känsla att leva i vetskapen att allt är helt perfekt just i denna sekund. Allt förändras hela tiden, varje sekund är ny.

Read more...

Nature

>> tisdag 2 mars 2010


Ta del av solens underbara stråla... Njut av värmen fyll dig av glädjen och lugnet solen delge dig.

Read more...

Lyssna till din kropp

>> lördag 27 februari 2010



Känner du dig trött... Tillåt dig då att bara vara och vila. Det händer mycket när vi känner oss trötta, upplevelser och händelser i livet ska landa på rätt plats.
Så det är viktigt att lyssna när kroppen talar till dig min vän. Man behöver ej prestera hela tiden. Det är helt okej att inget göra. Allt blir gjort när det ska, så förlita dig på att allt är helt perfekt som det är just nu.

Read more...

Lyssna

>> torsdag 25 februari 2010



Lyssna efter moder jords hjärtslag... De bär fram dig på din väg. De ger dig ett lugn och hjälper dig att vara mer närvarande i nuet, så lyssna...

Read more...

Ta dig tid

>> onsdag 24 februari 2010



Ge dig själv egen tid om det så är några få minuter till att få stillhet, lugn. Då kan du landa inom dig själv ex ta 3 djupa andetag andas in genom näsan och ut genom munnen låt dig fyllas med ny energi... Låt tankarna vara lägg ingen fokus på dom. Njut av the moment.

Read more...

Glädje

>> tisdag 23 februari 2010


Ta in glädjen i ditt liv... Gör minst en glädje fylld gärning varje dag. Något som gör dig glad och påverkar till dig en positivare dag. Tillåt dig att skratta både med andra men även för dig själv. Skrattet sätter fart på må bra endorfinet. Lägg fokus på positiva händelser så växer de, och mindre på det negativa. Låt glädjen komma in i ditt liv...

Read more...

Låt dig bli vägled

>> söndag 21 februari 2010


Låt dina guider och skydds änglar vägleda dig. Be om hjälp eller om vad som helst, det finns ingen mall på vad du ska be om eller kan be om. De finns där vid din sida och väntar på att få vägleda dig. Till att växa inom dig själv, tro på dig själv. Du behöver ej fråga andra om råd, svaret finns inom dig själv. Du vet vad som är bäst för just dig
.

Read more...

kraft

>> torsdag 18 februari 2010


Låt dig inte påverkas av andras negativa energi... Stå i din egen kraft. Bestäm dig för att vara kvar i din egen positiva energi. Ta inte del av det negativa.
Umgås med människor du mår bra av. Se värdet i att vara just den du är... Du är unik det finns bara en av dig, glöm aldrig det...

Read more...

Var kreaktiv

>> tisdag 16 februari 2010



Ta fram skapar instinkten inom dig. Känner du dig i känslomässig obalans, kladda med färger och mår bättre... lyssna på din intution vilka färger du ska använda. Mår jag dåligt så tar jag fram målarburkarna och målar vad som faller mig in. Det spelar ingen roll hur det ser ut och du behöver ej vara duktig på att måla. Det är färgernas kraft som hjälper dig att komma i balans. Du behöver ej visa det för någon. Jag brukar elda upp det eller slänga det om jag ej vill visa det jag har gjort. Så ta fram skapar kraften inom dig och må bättre.

Read more...

Tankens kraft

>> söndag 14 februari 2010


Tänk positivt och påverka din vardag... Tankens kraft är otroligt stark och påverka mer än vi tror.
Sänd ut positiva tankar tex när du ska på arbetsintervju eller andra situationer.
Visualisera situationen innan hur du vill att den ska bli, hållfast vid den känslan så kommer allt gå bra.
Hitta styrkan inom dig själv, tro på dig själv. En positiv tanke är starkare än en negativ...



Read more...

Lyssna till ditt hjärta

>> lördag 13 februari 2010


Gör glädjefyllda saker i vardagen... Lyssna inåt att det känns bra och följ det. Umgås med människor som du mår bra av och ser dig för den du är. Idag har jag träffat vänner som har berikat min dag. Låt skrattet och glädjen fylla dig och dela med dig till dina med människor... Ett leende kan ha stor betydelse för någon som du möter.

Read more...

Finna ro i vardagen

>> torsdag 11 februari 2010



I dagens upp stressande samhälle är det viktigt att finna balans. Hitta saker som gör att man får inre ro och fyller på ens energi. Idag har jag tagit en tur i naturen. Det gör mig lugn och fyller på min energi. Hitta dina harmonier... som gör dig mer närvarande i nuet.





Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP